مشاوره مالیاتی در اهواز

مشاوره مالیاتی در اهواز

مشاوره مالیاتی در اهواز

قوانین پیچیده، آیین نامه ها، دستورالعمل ها و بخشنامه های گوناگون و متعدد ، باعث می شود که یک کسب و کار با دشواری یک گزارش، اظهارنامه یا فرمی را به امورمالیاتی ارائه دهد که این موارد ممکن است هزینه و مالیاتهای مضاعفی را برای کسب و کار به همراه داشته باشد و باعث خسارت بسیار زیاد و در مواقعی جبران ناپذیر شود. مشاوره مالیاتی در این موارد می تواند بسیار کمک حال کسب و کارها باشد. خدمات مشاوره مالیاتی شامل مشاوره در اصلاح ساختار سیستم مالی و مالیاتی اشخاص و ارائه راهکار های مختلف برای کاهش جرایم مالیاتی و مالیات مضاعف آنهای می باشد. مشاوره مالیاتی در اهواز توسط تیم مجرب ما به اشخاص حقیقی و حقوقی و کسب و کارهای مختلف ارائه می شود.

مالیات چیست؟

قبل از اینکه به بحث مشاوره مالیاتی بپردازیم، بهتر است در مورد ماهیت مالیات بیشتر بدانیم. مالیات مبلغی است که دولت‌ها جهت تامین هزینه‌های عمومی و همچنین برای منافع اقتصادی کشور از دیگران دریافت می‌کنند. محاسبه مالیات به دو روش علی الراس و خوداظهاری انجام می شود . در روش علی الراس کارشناسانی از سمت اداره مالیات مامور به تعیین میزان مالیات هستند اما در روش خوداظهاری همان طور که از نام آن پیداست افراد حقیقی و حقوقی طبق اظهار و ابراز خود میزان سود و زیان خود را در یک سال به اداره مالیات اعلام و سپس مالیات متناسب با آن را پرداخت می‌کنند. روش علی الراس از ابتدای سال 1398 برداشته شده است و روش های دیگری جایگزین آن شده است. مالیات‌ها به دو دسته تقسیم می¬شوند: مالیات مستقیم که بر روی درآمد و دارایی اعمال می‌شود و مالیات غیر مستقیم که بر روی کالاها و خدمات تولیدی داخل و کالاهای وارداتی اعمال می‌گردد.

انواع مالیات

مالیات مستقیم

مالیات مستقیم خود به دو دسته مالیات بر درآمد و مالیات بر دارایی تقسیم می گردد:

 
مالیات مستقیم

مالیات بر درآمد

یعنی مالیاتی که بر درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی وضع می شود. اشخاص مذکور می‌بایست حداکثر تا مهلت قانونی یعنی اشخاص حقیقی تا 31 خرداد سال بعد و اشخاص حقوقی تا چهار ماه پس از پایان سال مالی اظهارنامه خود را به سازمان امور مالیاتی ارائه دهند. مالیات بر درآمد انواع مختلف دارد مانند: مالیات بر درآمد حقوق، مالیاتی است به درآمد اشخاص حقیقی که در برابر کاری که برای کارفرمای خود انجام می دهند، دریافت می نمایند. http://salary.tax.gov.ir/Account/LogOn?ReturnUrl=%2F مالیات بر درآمد ملک، مالیاتی است که در به درآمد ناشی از واگذاری حق انتفاع ملک به اشخاص دیگر عاید اشخاص می شود.

مالیات بر دارایی

این مالیات بر انواع دارایی تعلق می گیرد، دارایی‌هایی مانند املاک، مستغلات، ارث و غیره. مالیاتی که در بودجه 1400 بر مسکن لوکس و خودروهای لوکس وضع شده اند، از این دسته هستند. برای این موارد نیز بایستی اظهارنامه ارسال گردد. مالیات بر ارث، مالیاتی که طبق قانون مالیات‌های مستقیم به اموال و دارایی‌های متوفی تعلق می گیرد. مالیات حق تمبر، مالیاتی است که با ابطال تمبر بر روی اسناد، به آن‌ها اعتبار می‌بخشد و درآمدی هم برای دولت محسوب می‌شود. مانند تمبر مدارک تحصیلی، اسناد گمرکی ، ضمانتنامه های بانکی، گواهینامه ها، چک های بانکی و…. مالیات املاک، مشمول تمام معاملات در حوزه ملک است.مانند مالیات بر خانه های خالی و مسکن لوکس مالیات خودرو به تمامی خودروهایی که کار مسافربری، حمل بار و کارهای راه‌سازی و غیره انجام می‌دهند تعلق می‌گیرد که می‌بایست در پایان سال با مراجعه به فاتر پیشخوان و یا پست از طریق خود اظهاری، مالیات خود را پرداخت می‌کنند. همچنین مالیات بر خودروهای لوکس. https://register.tax.gov.ir/Pages/FastRegistration

مالیات غیرمستقیم

این نوع مالیات به صورت غیر مستقیم بر روی قیمت کالاها و خدمات ارائه شده اضافه می‌گردد. دارای سه نوع دسته‌بندی هستند: مالیات و عوارض گمرکی که بر روی کالاهای وارداتی طبق تعرفه اعمال می‌گردد. مالیات بر ارزش افزوده بر کالاها و خدمات مختلف اعمال می گردد. اشخاص مشمول ثبت نام در نظام ارزش افزوده می بایست هر سه ماه یک بار اظهارنامه مالیاتی ارزش افزوده خود را تکمیل و ارسال نماید. https://register.tax.gov.ir/Pages/FastRegistration

مشاوره مالیاتی

مشاور مالیاتی یک شخص حقیقی یا در قالب موسسه و شرکت است که خدمات مشاوره ای در قالب مشاور در خصوص اصلاح سیستم حسابداری، نحوه اختصاص هزینه ها ، محاسبه بهای تمام شده کالا و خدمات، نحوه انجام تکالیف قانونی و…. به شرکتها و اشخاص ارائه می نماید و کمک می کند اشخاص مذکور متحمل هزینه ها و جرائم ناشی از عدم انجام دقیق تکالیف نشوند. مشاور مالیاتی می تواند با بررسی دفاتر واسناد و مدارک و مطالعه آیین نامه های یک کسب و کار نسبت به اصلاح آنها در جهت کاهش ریسک مالیاتی اقدام نماید.  
مشاوره مالیاتی

وظایف مشاور مالیاتی

مشاور مالیاتی با ارائه راهکار به اشخاص حقیقی و حقوقی کمک می کند که از جریمه‌های سنگین مالیاتی نجات پیدا کنند و همچنین کمک می‌کند تا از تخفیفات، معافیت‌ها و مزیت‌های قانونی نیز بتوانید به خوبی استفاده کنند. جهت حذف یا کاهش جرایم مالیاتی ، مشاور مالیاتی با اصلاح ساختار سیستم مالی و حسابداری کسب و کار این هم را انجام می دهد. استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی در اهواز از طریق تماس با کارشناسان ما امکان پذیر می باشد. یکی از وظایف مهمی که یک مشاور مالیاتی می تواند انجام دهد این است که به پرونده های مالیاتی شرکت ها رسیدگی کند و مشکلات آنها را در مراجع قانونی حل و فصل نماید. صاحبان مشاغل هر سال در یک زمان خاصی اظهارنامه مالیاتی پر می کنند و آن را به اداره ی مالیات ارسال می کنند. در مواقعی ماموران مالیات اظهارنامه مالیاتی شرکت را رد می کنند و رقم دیگری را به عنوان مالیات برای آن شرکت در نظر می گیرند. وظیفه مشاور مالیاتی این است که از این اظهار نامه ی مالیاتی شرکت دفاع کند و مالیات به حداقل قانونی برساند و جرایم را بخشودگی بگیرد. در حال حاضر با ابطال تمبر مالیاتی، اشخاص حقیقی نیز می توانند وکالت مالیاتی دیگران بر عهده بگیرند و در هیات¬های مختلف مالیاتی از پرونده های مختلف دفاع نمایند. گاهی اوقات برخی از مشاوران مالیاتی در تهیه اظهارنامه مالیاتی نیز مشارکت می کنند و گزارشات مدیریتی و صورتهای مالی را نیز تهیه می نمایند، که این مورد نشان دهنده تسلط یک مشاور مالیاتی در مباحث حسابداری، مالی و مالیاتی می باشد.

اهمیت مشاوره مالیاتی

با توجه به عصر حاضر که رقابت بسیار سریع و شدید بین کسب و کارها وجود دارد، زمان، انرژی و قیمت تمام کالا و خدمات بسیار حائز اهمیت است و این مهم با آزمون و خطا به دست نمی آید یا بسیار پرهزینه و زمانبر خواهد بودو چه بسا باعث خارج شدن کسب و کار از رقابت شود. پس استفاده از یک مشاور مالیاتی جهت اصلاح ساختار مالی و مالیاتی و کنترل هزینه ها باعث تقویت مالی و مالیاتی کسب و کار خواهد شد.

انواع خدمات مشاوره مالیاتی

  • مشاوره در اصلاح ساختار سیستم حسابداری از جمله اصلاح کدینگ و ارائه راهکار جهت تنظیم اسناد طبق اصول حسابداری و حسابرسی و مطابق با قوانین مالیاتی و تامین اجتماعی
  • مشاوره در به سود رسیدن شرکت به صاحبان شرکت
  • مشاوره در کمک به حل مشکلات مالی شرکت
  • تنظیم گزارش های مالی مورد نیاز مدیران
  • مشاوره در بحث قانونی بودن مسائل مالی شرکت و ارائه راهکار برای بهینه سازی آنها
  • مشاوره در خصوص حقوق و قوانین مالیاتی یک مودی
  • مشاوره در استفاده بهینه از معافیتهای مالیاتی پیش بینی شده در قانون
  • شرکت در هیاتهای تشخیص و تجدید نظر مالیاتی عملکرد و ارزش افزوده جهت دفاع از پرونده مالیاتی

انواع مشاوره مالیاتی

  • مشاوره در اجرای عملیات خدمات حسابداری مالی و ارایه گزارش های مورد نیاز
  • مشاوره در خصوص چگونگی اصلاح پرونده های مالیاتی و رسیدن به نقطه مطلوب
  • مشاوره در خصوص تحریر دفاتر قانونی طبق آیین نامه ماده 95 قانون مالیات های مستقیم
  • مشاوره در مورد انجام گزارش صورت معاملات فصلی و اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • مشاوره در خصوص جرائم مالیات بر ارزش افزوده و ارائه راهکار برای کاهش جرایم مربوطه
  • مشاوره در خصوص کاهش مالیات و استفاده از معافیت های مالیاتی
  • مشاوره در زمینه تنظیم درست و قانونی لیست حقوق و دستمزد کارکنان و ارسال فایلهای آنها به سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی در موعد مقرر قانونی به منطور جلوگیری جرائم مندرج در قوانین مذکور
  • مشاوره در مورد تنظیم لوایح مالیاتی جهت دفاع از پرونده های مختلف
  • بررسی صورت های مالی و ارایه مشاوره در زمینه چگونگی ادامه فعالیت و تعیین خط مشی های مالی شرکتها و اشخاص
  • مشاوره در خصوص انتخاب نرم افزار مالی مناسب جهت بهینه سازی سیستم مالی شخص
  • مشاوره در زمینه چگونگی انحلال شرکت ها در حداقل زمان ممکن و ارسال اظهارنامه انحلال شرکت
  • و سایر موارد مشاوره مالیاتی مورد نیاز کارفرمایان طبق قوانین مقرره
  • مشاوره در محاسبه قیمت تمام کالا و خدمات

تفاوت مشاور مالیاتی و حسابدار

حسابدار فردی است که وظیفه‌ دارد بر اساس مستندات رویدادهای مالی را ثبت کند و کارهایی که انجام می‌دهد بسیار روتین و تکراری است. حسابدار هزینه‌ها، درآمدها و مصارف شرکت را ثبت می‌کند و به مسائل مالیاتی و حقوق کارمندان رسیدگی می‌کند. حسابدار اما به اصلاح هزینه‌ها و روند مصرف درآمدها کاری ندارد و مسئول آن‌ها نیست، ولی مشاور مالی و مالیاتی کاری فراتر از این‌ها را انجام می‌دهد. با اینکه این‌ها تمام مسئولیت‌های یک حسابدار است و می‌تواند به‌خوبی از عهده‌ آن‌ها برآید؛ اما مشاور مالیاتی باید در عین ‌حال، سلامت مالی شرکت را تضمین کند. مشاور مالی و مالیاتی باید در مورد امور مالی تصمیمات درست و مناسبی بگیرد و آن را به مدیریت شرکت ارائه دهد. به همین دلیل است که مشاور مالیاتی از نظر حقوقی وظیفه خطیرتری نسبت به یک حسابدار دارد. مشاور مالیاتی فردی است که علاوه بر داشتن دانش و تخصص کافی در حوزه مالی و حسابداری، به قوانین حقوقی مالیاتی هم اشراف کامل داشته باشد. به همین دلیل، به مشاوران مالیاتی وکیل مالیاتی هم گفته می‌شود. وظیفه چنین شخصی این است که به اشخاص و شرکت‌های طرف قراردادش درخصوص این قوانین مشاوره ارائه کند. این قوانین و مقررات حقوقی مدام در حال تغییرکردن و به‌روزشدن هستند و مشاور مالیاتی تنها در صورتی می‌تواند وظایفش را اصولی انجام دهد که از این تغییرات آگاه باشد. مشاور مالیاتی می تواند در مورد قراردادهایی که فی مابین یک شرکت و اشخاص دیگر منعقد می گردد نیز مشاوره دهد تا از تحمل جرایم و مالیاتهای مضاعف جلوگیری گردد.مشاور مالیاتی می تواند از تخفیفهایی که دولت برای کسب و کار ها در نظر می گیرد برای به حداقل رساندن مالیات و هزینه ها استفاده نماید.

نقش مشاوران مالیاتی در کاهش مالیات و جرائم

با توجه به عدم آگاهی بسیاری از صاحبان کسب و کار از قوانین و جرایم پیش بینی شده در قوانین، مشاوران می توانند با ارائه راهکارها و اصلاح سیستم ها ، مالیات و جرایم آن را به حداقل برسانند، گاهی اوقات مجموعه مالی یک کسب و کار در انجام امورات مالی ضعیف عمل می کند و باعث ایجاد جرایم و مالیات مضاعف می گردد، وجود مشاور مالیاتی در این مجموعه ها بسیار کارساز خواهد بود. جهت استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی در اهواز با مجموعه ما تماس بگیرید.

ویژگی های یک مشاور مالیاتی خوب

مشاور مالیاتی برای انجام وظیفه خود و رسیدن به اهداف مورد نظر بایسیتی ویژگی هایی داشته باشد از جمله:
  • توانایی تحلیل داده ها و نوشته ها و قادر به درک و تفسیر اطلاعات مختلف باشد.
  • مشاور باید توانایی مقابله و حل چالش های مالیاتی جدید را داشته باشد.
  • توانایی مذاکره قوی با دیگران با حفظ آرامش و متانت
  • داشتن هوش و ذکاوت در مواقع بخصوص در تجزیه و تحلیل موقعیتهای خاص
  • داشتن توانایی برای یافتن راه‌حل برای مشکلات مختلف و پیچیده؛
  • روابط عمومی عالی داشته باشد
  • در تطبیق پذیری و سازگاری توانایی داشته باشد.
  • توانایی در ساده سازی اطلاعات و مفاهیم وقوانین پیچیده برای مشتریان
  • توانایی و اشتیاق برای کسب اطلاع از آخرین تغییرات و به‌روزرسانی‌ها در حوزه قوانین و مقررات مالیاتی
  • تسلط بر قوانین تامین اجتماعی ، به دلیل رابطه تنگاتنگی که بین مالیات و بیمه وجود دارد، بهتر است وکیل مالیاتی را استخدام کنید که علاوه بر قوانین مالیاتی، به قوانین مربوط به تامین اجتماعی و بیمه نیز تسلط کافی داشته باشد. به این صورت علاوه بر صرفه جویی در هزینه، از مشاوره کامل برخواردار خواهید شد، جهت استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی در اهواز و مشاوره تامین اجتماعی در اهواز با مجموعه ما در تماس باشید.
  • داشتن اطلاعات حقوقی و آشنایی با اصطلاحات حقوقی جهت دفاع محکم و مستدل
  • داشتن اطلاعات و آشنایی با صنایع مختلف بخصوص صنعتهای جدید و تجارت الکترونیک
  • آشنایی با مراحل اداری امورمالیاتی
  • قن بیان و تسلط کافی بر فنون مذاکره جهت استفاده بهینه در هیات ها و دفاع از پرونده های مالیاتی
  • آشنایی کامل با امور حسابداری و حسابرسی و داشتن رزومه درخشان در امورمالی، حسابداری و مالیاتی
  • وقت شناسی و تعهد کافی نسبت اجرای وظایف در راستای بهترین دفاع مالیاتی

تفاوت نقش مشاور مالیاتی در زمینه‌های مختلف

مشاور مالیاتی در فعالیتهای مختلف مشاوره می دهد و تجربه بسیاری در بحث قیمت تمام شده صنایع مختلف، راهکارهای مالیاتی و …. دارد، پس می توان متناسب با زمینه کاری خود پیشنهاداتی را به شرکت ارائه می‌دهند. مثلا اگر مشاور مالیاتی در شرکت صنعتی فعالیت می‌کند باید در این زمینه محاسبه مبلغ تمام شده محصول و یا یک کالا را ارائه دهد. همچنین اگر مشاور مالیاتی در زمینه دولتی کار می‌کند، در مورد بودجه، ثبت و کنترل آن مشاوره‌هایی را ارائه می‌دهد. اگر مدیران نیز به مسائل حقوقی آگاه باشند برای شرکت بسیار مفید است. در انتها توصیه می‌شود برای شرکت خود از مشاورانی را برای انجام و رسیدگی به فعالیت‌های حقوقی مالی و مالیاتی استفاده کنید، همچنین از یک وکیل خبره و باتجربه در این زمینه مشورت بخواهید و برای استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی در اهواز با مجموعه ما تماس حاصل فرمایید.

مشاوره مالیاتی می تواند درمواقع مختلف استفاده شود:

  1. قبل از شروع فعالیت اقتصادی: قبل از شروع هر فعالیت اقتصادی، صاحب کسب وکار بایستی از جنبه مالیاتی زمینه فعالیت خود را بررسی کنید که بعدها دچار مشکل و ضرر و زیان نگردید. مشاوره مالیاتی می تواند با ارائه راهکارهای مفید، شما را در انتخاب استراتژی مالیاتی و مسیر امن و کم هزینه تر همراهی و راهنمایی نماید.
  2. حین فعالیت اقتصادی: زمانی که شما مشغول به کار و فعالیت در کسب و کار خود هستید، در اکثر مواقع به دلایل مختلف مانند نداشتن اطلاعات کافی و همچنین عدم تمرکز، از رسیدگی به امور مالیاتی خود غافل می شوید. و دچار مشکلات عدیده ای همانند جرایم مالیاتی سنگین . در این شرایط، یک مشاور مالیاتی میتواند شما را در راستای نیل به اهداف یاری نماید ج: مواقع خاص و ویژه: زمانی که صاحب کسب و کار پیشنهاد پروژه جدیدی را دارد ، می تواند از مشاوره یک مشاوره مالیاتی استفاده نماید که با رویکرد شفاف در خصوص قبول پیشنهاد قدم بردارد.
  3. بروز مشکلات مالیاتی و هیات های حل اختلاف: زماین که در هنگام بروز اختلاف با سازمان امور مالیاتی و یا ارجاع پرونده به هیات های حل اختلاف، تیم حسابداری یک شرکت نیاز به یک مشاور قوی و مطمئن در زمینه مسائل روز مالیاتی دارد که بتواند برای حل موارد اختلافی یک مشاوره مالیاتی رجوع نماید.

مزایای استخدام مشاور مالیاتی

  • صرفه جویی در هزینه های مالیاتی و همچنین در هزینه های ناشی از آزمون و خطای پرسنل و مدیران
  • انجام تخصصی امورمالیاتی که باعث می شود از خسارات ناشی از عدم آگاهی نسبت به قوانین مالیاتی جلوگیری گردد.
  • می توان از مشاور مالیاتی جهت انعقاد قراردادهای بدون ایراد قانونی استفاده نمود.
  • استفاده از خدمات مشاور مالیاتی از مشکلات فرار مالیاتی، استفاده از کارت بازرگانی، عدم انجام تکالیف در مهلت قانونی مقرر و .. جلوگیری نمود( با استفاده از نظرات و راهنمایی های مشاورمالیاتی)
  • می توان به صورت موردی نیز از مشاور مالیاتی استفاه نمود
  • عدم نیاز تمرکز مدیران کسب و کار روی مالیات با حضور و استفاده از مشاور مالیاتی
برای استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی در اهواز و بهینه سازی سیستم حسابداری و مالیاتی کسب و کار خود با مجموعه ما تماس بگیرید تا به صورت حضوری یا غیر حضوری خدمات مشاوره ای ارائه گردد.